Molimo uz VIDEO-izdanje: Put Križa sa slugom Božjim

Nakon što je premijerno audio-izdanje Puta križa sa slugom Božjim biskupom Antunom Mahnićem bilo izvedeno u programu Hrvatskoga katoličkog radija u srijedu, 8. travnja, u petak 24. travnja objavljeno je i video-izdanje. Podsjetimo da je Postulatura sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića u korizmi 2020., uz obilježavanje 100. obljetnice rođenja za nebo objavila ovaj Križni put kao poziv na molitvu sa slugom Božjim a posebno u prigodi korizmenih hodočašća dekanta Krčke biskupije na grob sluge Božjega. Uz misli i molitve iz pera sluge Božjega i meditacije, ovaj je Križni put poseban po tome što su meditacije za svaku postaju sastavili 14 svećenika Krčke biskupije.

Glazbu potpisuje autor Slavko Nedić, a tekst čitaju Tanja Maleš i Branimir Gubić.

Na projektu se pridružila s. Ružica Dodig iz Dubrovnika koja je kao dugododišnja vjeroučiteljica i župna suradnica u Malom Lošinju osmislila i uredila video, na kojem joj od srca hvala. 

Iako je korizma iza nas, ništa nas ne priječi da se stavimo na Kristov put putem pobožnosti Križnog puta sa slugom Božjim biskupom Antunom Mahnićem.